MANOLYA-1

670 ден

Карактеристики на производот

  • Тело од нерѓосувачки челик
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки GU10
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 35W

Технички документи