MASTER-75

27,720 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 5250 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 75W

Технички документ

SKU: 019 003 0075 Категорија: