MAXWELL

900 ден

Карактеристики на производот

  • Кабел 1м прилагодлив H03VV-2×0.75mm²
  • Боја црна
  • Детален преклопен
  • Држач за светилки E27
  • Материјал Железо
  • Volt 250V ~ / 4A
  • Ват Макс 60W

Технички документ

SKU: 021 012 0001 Категорија: