MERVE

1,740 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Пинк Жолта Сина
  • Потемнувачки Да
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Боја на светлина 4600K
  • Лумен 300 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 5W
SKU: 049 009 0005 Категорија: