MILANO-13

1,000 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 40.000 ч.
  • Боја Црна Сребрена Бела
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 987 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 13W 
SKU: 018 008 0013 Категорија: