NANO 3

140 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Потемнувачки Да
  • Држач за светилки G9
  • LED Pcs./Type Power LED
  • Светлосна боја 2700K / 6400K
  • Лумен 210 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt 3W

Технички документи

Категорија: