-39%
Previous product
OL3195 7,000 ден 4,900 ден
Back to products
Next product
OL3204/6 6,500 ден 4,800 ден

OL3059/8

8,500 ден 5,200 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 3000K

– 1 Година гаранција –

Категорија: