-20%
Previous product
OL3153/6A 19,000 ден 15,200 ден
Back to products
Next product
OL3194 6,500 ден 4,550 ден

OL3189

9,000 ден 7,200 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 4200K

– 1 Година гаранција –

Категорија: