-30%
Previous product
OL3194 6,500 ден 4,550 ден
Back to products
Next product
OL3198 8,000 ден 5,600 ден

OL3195

7,000 ден 4,900 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 3000K

– 1 Година гаранција –

Категорија: