-40%
Previous product
OL3209/6 7,000 ден 4,900 ден
Back to products
Next product
OL3209/8 11,000 ден 6,100 ден

OL3207/12

7,000 ден 4,200 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 6400k/

– 1 Година гаранција –

Категорија: