ORION

3,920 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2059 Lm
  • Volt 110-240V / 50-60Hz
  • Ват 30W

Технички документ

SKU: 019 017 0030 Категорија: