OSCAR

Карактеристики на производот

  • Боја жолта Бела Пинк
  • Детална сијалица е вклучена
  • Држач за светилки G10q
  • Светлосна боја 4500K
  • Лумен 500 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 15W

Технички документи

SKU: HL 046/048 002 0015 Категорија: