PALMİYE-4

2,230 ден

Карактеристики на производот

  • Тело од нерѓосувачки челик и галванизиран челик
  • Боја црна
  •  Компјутер со дифузер
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 100W / Max 25W ESL

Технички документи

SKU: 075 001 0004 Категорија: