PANTER-50

1,950 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја црна
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 2700K / 4200K / 6400K
  • Лумен 3750 Lm
  • Volt 85-265V / 50-60Hz
  • Ват 50W 
SKU: 068 005 0050 Категорија: