PARIS-33

3,780 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 40.000 ч.
  • Боја Бела Црна Сребрена
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 2556 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 33W
SKU: 018 007 0033 Категорија: