PETA-10

200 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки G9
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 2700K / 4200K / 6400K
  • Лумен 800 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 10W

Технички документи

SKU: 001 045 0010 Категорија: