PREMIER 15

150 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E27
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K 4200K 3000K
  • Лумен 1400 lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 15W

Технички документи

Категорија: