-17%

PREMIER-18

180 ден 150 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E27
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 1600 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 18W

Технички документ

SKU: 001 006 0018 Категорија: