PUMA-100

2,170 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 20.000 ч.
  • Боја црна
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 2700K 6400K
  • Лумен 5000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ватт 100W
SKU: 068 003 0100 Категорија: