PUMA -20

550 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 20.000 ч.
  • Боја црна
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Боја на светлина 6400K 2700K зелена
  • Лумен 1000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 20W 
SKU: 068 003 0020 Категорија: