QUARTZ

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја бела
  • Детали Со 360 ° Микробранова сензор
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 100 Lm
  • Volt 110-265V / 50-60Hz
  • Watt 2W