QUASAR-42

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Кристал
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1260 Lm
  • Volt 180-260V / 50-60Hz
  • Ват 42W

Технички документ

 

SKU: 019 023 0042 Категорија: