RANA

730 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Црвена Бела Црна
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват макс. 60W / Max.12W ESL
SKU: 048 013 0060 Категорија: