REEL-15

1,400 ден

Карактеристики на производот

  • Кабел 3×1.5 mm² 15 метри
  • Тековен Макс. 16A
  • Детална заштита од преоптоварување
  • Socket 4
  • Volt 250V ~ / 50-60Hz
  • Ват Макс 3500W