REFLED-12

190 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E27
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 1000 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 12W

Технички документ

Refled Data Sheet 

SKU: 001 042 0012 Категорија: