SAFRAN-5

660 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја црна Бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K зелена
  • Лумен 409 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 5W

SKU: 076 001 0005 Категорија: