SALKIM

1,180 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Тело алуминиум
  • Боја црна
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4100K
  • Лумен 65 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 3.5W