SANDRA-10

510 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја црна Бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 700 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 10W