SEMBOL

1,080 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Боја Жолта Црвена Сина Зелена Бела Црна
  • Држач за светилки E27
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 850 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 12W
SKU: 020 006 0012 Категорија: