SLIM-9

210 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 2700K / 4200K / 6400K
  • Лумен 540 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 9W

Технички документи