SPECTRUM

2,050 ден

Карактеристики на производот

  • Кабел 1м прилагодлив H03VV-2×0.75mm²
  • Детали 3D – Стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 250V ~ / 4A
  • Ват Макс 40W
SKU: 021 005 0001 Категорија: