TAFLAN

1,990 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Тело алуминиум
  • Боја црна
  • LED лампа / тип LED SMD 4 ЕЕЗ.
  • Светлосна боја 4100K
  • Светлината 200л
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 5,5 вати