TESLA

580 ден

Карактеристики на производот

  • Кабел 1м прилагодлив H03VV-2×0.75mm²
  • Боја Црвена Бакар / Стари бронзеното / Златната / хром / бисер црна
  • Држач за светилки E27
  • Volt 250V ~ / 4A
  • Ват Макс 60W

SKU: 021 003 0001 Категорија: