TETRA-18

310 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 20.000 ч.
  • Димензии 60см
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 1135 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 18W

Технички документи

SKU: 052 003 0060 Категори: ,