TOBY

Карактеристики на производот

  • Боја Жолта Сина портокал
  • Детална сијалица е вклучена
  • Држач за светилки G10q
  • Светлосна боја 4500K
  • Лумен 500 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 15W
SKU: HL 047 / 048 003 0015 Категорија: