VERONICA-30

3,180 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 40.000 часот.
  • Боја бела
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 6400K 2700K
  • Лумен 3×359 lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt 3x10W

SKU: 016 022 0030 Категорија: