VISTA

7,700 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја Црна Црвена Бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1500 Lm
  • Волт 220-240V Единечно
  • Ват 24W
SKU: 019 007 0024 Категорија: