VOLTA

175 ден

Карактеристики на производот

  • Кабел 1м прилагодлив H03VV-2×0.75mm²
  • Боја црна / бела / кафеава / сина / црвена / сива
  • Држач за светилки E27
  • Volt 250V ~ / 4A
  • Ват Макс 60W

SKU: 021 001 0001 Категорија: