ZAGREB

2,400 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја сребрена бела црна
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 2078 лм
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 
SKU: 018 009 0035 Категорија: