ZARA-1

780 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Матер Хром
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt Max 60W 12W ESL
SKU: 026 003 0001 Категорија: